Stichting Praat Met Mij zet zich in om eenzaamheid te bestrijden. Dit doen wij o.a. door het bieden van advies via chat. Aangezien er veel mensen zijn die met ons willen chatten, zoeken wij versterking voor ons chatteam. 

Als chatmedewerker werk je 1 – 5 avonden per week vanuit huis. Je chat met eenzame mensen, geeft hun advies en je biedt een luisterend oor. Door jouw hulp voelen mensen zich minder eenzaam. Het liefst heb je een maatschappelijke achtergrond.

Je bent…

  • Enthousiast;
  • Leergierig;
  • Betrouwbaar;
  • In het bezit of bent bezig met het behalen van een MBO-diploma;
  • Flexibel.

Wij bieden…

  • Blije gezichten;
  • Vrijwilligersvergoeding;
  • Werk wat je thuis doet;
  • Reiskostenvergoeding als je een bijeenkomst hebt;
  • Doorgroeimogelijkheden.

 

Klik hier om te solliciteren.

× Hoe kan ik je helpen?