Chatten

Chatten

Ben je eenzaam of heb je behoefte om te praten met iemand? Dat kan via Stichting Praat Met Mij.
Iedere dag van 20.00 tot 22.00 uur kan je chatten met een vrijwilliger, dit doe je door rechtsonder op het chaticoon te klikken.

Via de chat kan je praten over jouw eenzaamheid. Een vrijwilliger geeft jou tips en advies. Stichting Praat Met Mij helpt geen mensen met zelfmoordoverwegingen.
Indien je zelfmoordoverwegingen hebt, bel 0900 0113 of bezoek je hun website, 113.nl.

Indien je het fijn vindt om een buddy te hebben doen wij ons best om dit te regelen voor je.
Wij kunnen de ingevulde gegevens zien, waaronder jouw IP-adres

 

Misbruik 

Misbruik maken van het chatsysteem nemen wij erg serieus. Regelmatig hebben wij te maken met grappenmakers. Bepaalde personen vinden het bijvoorbeeld leuk om via de chat te zeggen dat ze zelfmoord proberen te plegen. In zo’n situatie bellen wij gelijk de politie en sturen wij het IP-adres door. Dit omdat wij niet kunnen zien of het een grap is of dat iemand echt serieus is.

Sancties

Indien Stichting Praat Met Mij een persoon betrapt op het misbruik maken van het chatsysteem of telefoonlijn, zal zij de persoon een boete opleggen. Wij brengen € 75,00 in rekening indien iemand misbruikt maakt van het chatsysteem of telefoonlijn. Je gaat hiermee automatisch akkoord indien je met ons chat of belt. Indien de rekening niet zal worden betaald sturen wij dit door naar het incassobureau.

Liever bellen?

Indien je liever met ons wilt bellen kan dat. Iedere maandag en woensdag van 20.00 tot 21.00 uur hebben wij een telefonisch spreekuur* (m.u.v. feestdagen). 

Het kan soms drukker zijn aan de telefoon.
Chatten gaat over het algemeen sneller.

Word lid

Het is helemaal gratis en je leert nieuwe mensen kennen.
Word vandaag nog lid
× Hoe kan ik je helpen?