Coronavirus

Coronavirus

Het coronavirus heeft veel gevolgen voor ons als bevolking. Winkels sluiten massaal, restaurants, horeca en o.a. bioscopen moeten tevens ook haar deuren sluiten. Het coronavirus heeft zelfs voor Stichting Praat Met Mij enkele gevolgen. Regelmatig organiseren wij evenementen in ruimtes, maar drinken wij soms ook koffie met mensen. Door het coronavirus kunnen wij dit niet voortzetten. Het bestuur heeft daarom besloten om tot nader order alle georganiseerde evenementen die buitenshuis worden georganiseerd tot 31 juli 2020 af te lassen.

Evenementen die vanuit huis worden georganiseerd zullen gewoon verder worden voortgezet. 

Klopt het dat er meer mensen chatten omdat ze nu nog eenzamer zijn?

Door het coronavirus zijn er helaas nog meer mensen eenzaam.. Omdat er meer mensen zijn die te maken hebben met eenzaamheid hebben wij het heel erg druk op de chat. Hierdoor kunnen wij niet iedereen op tijd helpen. Ons excuses hiervoor. Wij werken met man en macht om iedereen te kunnen helpen.

Ik moet lang wachten voordat ik aan de beurt ben op de chat.

Dat kan inderdaad kloppen. Mocht je lang wachten? Stuur ons dan een mail naar info@praatmetmij.nl en dan plannen wij met jou een afspraak in!

Lukt het niet om te chatten?

Door het coronavirus is het lastiger om te chatten met een vrijwilliger. Mail ons anders door een mail te sturen naar info@praatmetmij.nl
Stuur een mail
× Hoe kan ik je helpen?