Jandino last pauze in

Het komende halfjaar zul je Jandino Asporaat niet op TV of in het theater zien. De Presentator / Komiek gaat een halfjaar met vakantie, waarin hij eigen projecten gaat opstarten

"Voorlopig geen theater of TV-opnames" Schrijft Asporaat op zijn Instagram. De opnames van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance in september zijn al achter de rug.

Jandino gaat de komende tijd heel veel schrijven. Nieuwe shows, Twee Films en een boek. Daarnaast heeft hij weer tijd om te gaan ondernemen. Het gaat dan om projecten in Nederland, maar ook in curacao.

De tijd is vooral om meer tijd voor zichzelf te nemen. "Ik blijf het soms lastig vinden om in de entertainmentwereld, waarbij ik alles wil doen voor mijn publiek, mezelf net zo belangrijk te maken. Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen."

Recentelijk heeft hij nog Dino & Friends in New York voor SBS gemaakt, waarin hij het als komiek probeerde te maken in de VS. In september presenteert hij Dance Dance Dance voor dezelfde zender.

Headline Foto: Nick van Ormondt

Ah Wat jammer, vind Jandino wel leuke programmas enzo maken

';