Praat Met Mij gebruikt Sponsorkliks!

Stichting Praat Met Mij gebruikt sinds enige tijd de makkelijke manier van sponsoring, namelijk Sponsorkliks.

Wat houd het in?
Sponsorkliks helpt Stichtingen en verenigingen aan geld door middel van bestellingen bij Webshops, Maaltijdbezorgdiensten, Boekingssites en nog veel meer. Doordat je via een speciale link bij die webshop besteld krijgt Praat Met Mij daar een kleine bijdrage voor. Dit is per bedrijf verschillend.

Hoe kan ik Praat Met Mij helpen?
Je helpt ons door via onze link een webshop te selecteren en daar je bestelling te doen. Bijna geen extra moeite dus, maar je helpt ons wel!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11675&cn=nl&ln=nl

Deel deze link ook vooral met je vrienden om ons zoveel mogelijk te helpen!

Deel dit artikel

Word jij vrijwilliger?

Onze Stichting kan niet zonder de inzet van onze vrijwilligers! Iets voor jou?