Vrijwilliger worden

Word jij vrijwilliger?

Een stichting vorm jij met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn de meest kostbare mensen om binnen een stichting te hebben. Deze mensen houden de stichting draaiend. Wij als Stichting Praat Met Mij zoeken regelmatig vrijwilligers. Wil jij naast je werk of vrije tijd ons een handje helpen? 

Uiteraard krijg je ook wat voor je vrijwilligerswerk. Denk aan personeelsuitjes zoals een bezoekje aan de Efteling, etentjes maar het belangrijkst: waardering voor je vrijwilligerswerk! Vrijwilligerswerk zit in het 🧡 

Hoe oud moet ik minimaal zijn om te kunnen solliciteren?

Minimaal 15 jaar

Krijg ik een vrijwilligersovereenkomst?

Ja. Iedere vrijwilliger heeft bij ons een vrijwilligersovereenkomst. Hier staan o.a. afspraken in m.b.t. jouw werktijden, vergoedingen etc.

Werken jullie met een geheimhoudingsovereenkomst?

Wij werken met een geheimhoudingsovereenkomst. Dit aangezien er privé-gevoelige zaken worden besproken binnen de stichting. Wij als Praat Met Mij pleiten om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Krijg ik een vrijwilligersvergoeding?

Als je trouw bent en langer bij ons vrijwilligerswerk verricht kan je een vrijwilligersvergoeding krijgen.
Indien je alleen vrijwilligerswerk zoekt waar je een vergoeding voor wilt krijgen adviseren we jou om iets anders te zoeken. Vrijwilligerswerk komt uit het 🧡.

Wanneer reageren jullie op mijn sollicitatie?

Binnen 10 werkdagen ontvang je een bericht als we kennis willen maken. Geen bericht na 10 werkdagen? Helaas je bent geen match 😞

× Hoe kan ik je helpen?